Cars & Property
Fashion
Home & Living
Mobiles & Electronics
Hobbies & Games
Jobs & Services
Others
Stay Home Selection
Carousell logo

@hkfundrive

5.0

(109)

Hong Kong   ∙   Joined 5y 6m

Verified

Very Responsive

車·就是我的生活 多年來為過千位香港人實現駕車夢想,務求讓每一位客人都能享受到駕駛嘅樂趣! 🏁▫️ Carousell專頁超過百位真實客人評價💯 Book Now! 97696968 | WhatsApp |所有汽車均有最嚴緊的維修保養,並已購買符合香港法例的綜合汽車全面保障| We’re always your first choice for local car sharing. Rent a car and have a fun drive!

Reviews

5.00

(109 Reviews)
user-compliments

4

user-compliments

3

user-compliments

2

user-compliments

5

All

From Buyers

From Sellers

  • sean0207 . review from buyer 13 days ago

    美好駕駛體驗,店主好好人,下次都會搵佢租車🫶🏼

    MINI Cooper 1.6 Clubman (A)

    HK$680

  • leonatpl . review from buyer 14 days ago (edited)

    第一次p牌租車,車主好有耐性咁介紹,回覆都好快!車廂內籠乾淨,細細架車仔好啱新手揸!必定會再租!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

    Follow-up review

    強烈推薦!👍🏻👍🏻

    Clock Icon 13 days ago (edited)
  • leafie19 . review from buyer 14 days ago

    少有屯門可取車,對屯門人嚟講好方便。租車當日早拎車都配合到,又詳細介紹操作,推薦!

    Honda Jazz 1.3 Hatchback (A)

    HK$580

  • bimhkx . review from buyer 18 days ago (edited)
    Goes the extra mile

    Goes the extra mile

    成個租車體驗好正😄即使我係即日中秋前夕去租車 車主都好快就覆到我同揸到出黎比我 由頭到尾 架jazz都非常聽教聽話 攞黎行高速都唔比一般跑車慢 而且細細架真係好岩我依啲新手揸 下次有機會一定會再租 車主真係冇得頂同非常易話為😄😄 P.s 而且還車之後都好快就比番按金比我

    Follow-up review

    加番啲圖😎

    Honda Jazz 1.3 i-VTEC LA (A)

    HK$580

    Clock Icon 18 days ago (edited)
  • fffggg0324 . review from buyer 27 days ago

    車主好nice👍👍 架車都好企理好揸 交還車時間又彈性⏱ 有機會再租

    Audi Q3 2.0 TFSI quattro (A)

    HK$780

  • dungwak . review from buyer 2 months ago

    超nice,對架車有咩問題,好快就回覆,TT冷氣勁好力👍 攞車同還車時間地點都好彈性,有機會會再租😁

    Audi TT Coupe 2.0 TFSI Auto

    HK$880

  • kelvin0907 . review from buyer 3 months ago
    Amazing chat

    Amazing chat

    平時揸開7人車 突然諗到租車呢一樣野 平時去旅行都租下 香港未試過 就租咗一個星期玩下 揸咗一個星期 試咗上山 直路 有速度 有灣路 我幾鍾意呢架車 因為唔太難操控 整體嚟緊 俾咗一個好好嘅經驗係跑車上 朋友話睇到我揸得好開心 車主好好態度 良好溝通 支持!

    Audi TT Coupe 2.0 TFSI Auto

    HK$880

  • jtleung . review from buyer 3 months ago

    車仔細細 好岩假日司機 相處左四日三夜 接近500公里 對架車零投訴 始於車仔 記得要比力上斜就轉L波👍🏻 還車都方便

    Nissan Cube 1.5 Cube 1.5 Auto Auto

    HK$580

  • fishlamb . review from buyer 3 months ago

    原本租咗果間臨時唔得,即刻搵到hkfundrive,即時有車可租,仲有專人嚟我到車埋我去佢哋位於黃金海岸附近嘅停車場攞車,好方便👍 租車手續好快攪掂,還車後按金自動轉數快退還,架車乾淨企理,愉快體驗,so goodd! 會再租!

    Honda Jazz 1.3 i-VTEC LA (A)

    HK$580

  • hopen403 . review from buyer 5 months ago
    Amazing chat

    Amazing chat

    有禮爽快 有野唔明wtsapp會好快回覆 部車狀況都唔錯,幾爽 操車已經好夠用 會再幫襯👍🏻

    Honda Jazz 1.3 i-VTEC LA (A)

    HK$580

  • candyw999 . review from buyer 6 months ago

    因為復活節假期關係,好多車已經租出,喺好倉猝嘅時間下,俾我搵到呢間網上租車公司。今次係我第一次用咁嘅形式租車,咁啱佢仲有架家庭車未租出,咪膽粗粗試吓啦。賣家回覆爽快,取車時職員服務態度好好,又講解得好清楚,仲拍埋影片俾大家保存,咁樣大家都有個保障。極度愉快嘅租車體驗,下次租車一定再搵 hk fun drive👍🏻

    Audi TT Coupe 2.0 TFSI Auto

    HK$880

  • ccmarco . review from buyer 6 months ago

    極佳嘅租車體驗,三個月內第二次租,先讚返上次租車有兩個月準時退按按金尾數,保持高質素服務,取車自助化,還車地點又肯遷就我屋企附近👍

    Honda Jazz 1.3 Hatchback (A)

    HK$580

  • winnieau0401 . review from buyer 6 months ago

    非常好的賣家,最初租車都驚,但見到e間咁多好評,就試下,果然你地既服務係值得咁多好評既,公道👍🏻 祝你生意興隆😉🤪🤪🤪 想租車我都會推薦👍🏻👍🏻👍🏻

    Honda Jazz 1.3 Hatchback (A)

    HK$580

  • howingyin46 . review from buyer 6 months ago

    第一次係依度租車,架車好舒服同慳油,負責人又好好人 好好傾,成個租車過程好愉快☺️☺️☺️

    Nissan Cube 1.5 Cube 1.5 Auto Auto

    HK$580

  • leeshingyui . review from buyer 6 months ago

    即時約咁啱有位,職員仲送埋部車去我樓吓,服務態度好好講解清晰,仲會陪我一齊試清楚部車先走,駕駛途中有咩問題都有即時支援👍 還車時間彈性,方便我隨時更改行程,一定會再租!

    Tesla Model S 75D (A)

    HK$980

  • bobolaulau . review from buyer 6 months ago

    Good service! 有禮, 清晰安排👍🏻👍🏻

    Nissan Cube 1.5 Cube 1.5 Auto Auto

    HK$580

  • hcj0082 . review from buyer 7 months ago

    Perfect experience! Nice car, good condition! sport mode 冇得輸😈

    MINI Cooper 2.0 S 5-Dr (A)

    HK$880

  • chokeylam . review from buyer 8 months ago

    Car: 好力水,seat 位舒服,空間闊落 Service: 回覆快,盡責解答疑問,十分友善

    Subaru XV 2.0i-S (A)

    HK$780

  • r.c.123 . review from buyer 9 months ago

    老闆好好人😎 又肯遷就 地方 同時間💛 會繼續幫襯☺️

    MINI Cooper 2.0 S 5-Dr (A)

    HK$880

  • ansonyung . review from buyer 9 months ago

    老闆好nice😂😂 快!靚!正

    Honda Jazz 1.3 Hatchback (A)

    HK$580