Search Icon

Search filters missing

Aillison @Zero Brow Nature Brow @ Wink

@aillisony

4.7

(35)

Hong Kong   ∙   Joined 6y 9m

Verified

Very Responsive

❄️了解最新優惠及查詢詳情 ❄️ 韓式半永久專業眉.眼線 🔎WhatsApp 60410800 💎 IBECA國際半永久大賽金獎 🏆主理 七年經驗 💎 韓國IFBC半永久全項金獎 參與大賽獲多項殊榮 ❄️霧感原生眉 ❄️機械野生眉 ❄️免麻微晶唇 💫所有色乳均獲機構認可,絕對不變色 ✨大量顧客好評,真實個案 真實做後感,信心保證 可以瀏覽我哋嘅面書帳號 https://www.facebook.com/profile.php?id=10007472522745

Reviews

4.71

(35 Reviews)
user-compliments

1

user-compliments

1

  • sellthing_shop . review from buyer 4 days ago

    動作好快手,態度好好😊

    韓式半永久、美容、美睫毛、霧眉、原生仿真眉

    HK$980

  • eeeee.yy . review from buyer 13 days ago
    Knows their stuff

    Knows their stuff

    終於去整眉了 , 小姐姐好細心 幫我整好眉型💗 幫我改咗好多次 、可能我仲係睇唔慣覺得怪怪地 。希望甩皮之後 會好靚🙈。

    #野生眉#霧眉 #香港紋眉 #霧眉 #紋眉 #半永久眉毛 #半永久霧眉 #半永久紋繡 #水霧眉 #自然霧眉 #粉黛眉 #彷真眉 #自然紋眉 #眉 #水霧眉 #水霧眉#美甲#植眼睫毛#日式單根#山茶花#半永久髮際線#美曈缐#角蛋白#角蛋白翹睫術

    HK$980

    aillisony Clock Icon 13 days ago

    🫡等待皮膚更新周期28日之後再返嚟幫你調整🫶🏼✨

  • goshopwell . review from buyer 4 months ago

    店主十分細心,手勢好好!值得推介!!👍🙂

    #野生眉 #原生眉 #霧感原生眉 #機械野生眉 #空針眉 #空針仙羽眉 #空針仙韻眉 #立體眉 #水霧眉 #立體眼線 #整眉 #紋眼線 #美瞳線 #隱形眼線 #半永久 #韓式半永久定妝 #半永久化妝 #眉眼唇紋繡 #眉眼唇課程 #絲霧眉 #氫氧眉 #空氣眉 #眉毛 #眼線 #美容 #駐顏粉底 #皮膚管理

    HK$980

    aillisony Clock Icon 4 months ago

    多謝美人的信任同肯定😗 又容易話為健談又靚難得一見 great deal with you ~😌

  • ki0423 . review from buyer 4 months ago

    今日做完眉,環境乾淨舒適,最緊要咩係夠細心,盡量滿足我既要求,見我乜嘢都是但啦求其啦就咁啦😂就即刻幫我再睇多幾下條眉,怕我唔鍾意唔出聲😂👍真係好細心

    #野生眉#霧眉 #香港紋眉 #霧眉 #紋眉 #半永久眉毛 #半永久霧眉 #半永久紋繡 #水霧眉 #自然霧眉 #粉黛眉 #彷真眉 #自然紋眉 #眉 #水霧眉 #水霧眉#美甲#植眼睫毛#日式單根#山茶花#半永久髮際線#美曈缐#角蛋白#角蛋白翹睫術

    HK$980

    aillisony Clock Icon 4 months ago

    Thanks a lot for this complement, Really appreciates it 😘🥰

  • sam___sam . review from buyer 4 months ago

    Very professional with good attitude. She has made good suggestions to create a good shape on the eyebrows. Very experienced with years of experience, she can be trusted to ensure the best results. Recommended for trial.

    #野生眉#霧眉 #香港紋眉 #霧眉 #紋眉 #半永久眉毛 #半永久霧眉 #半永久紋繡 #水霧眉 #自然霧眉 #粉黛眉 #彷真眉 #自然紋眉 #眉 #水霧眉 #水霧眉#美甲#植眼睫毛#日式單根#山茶花#半永久髮際線#美曈缐#角蛋白#角蛋白翹睫術

    HK$980

    aillisony Clock Icon 4 months ago

    Thank you for nicely complement to me My pleasure to make you youth n more handsome 😗🥰😘

  • littleeggball_mama . review from buyer 5 months ago

    啱啱整完,店主好nice,手勢好好,唔覺痛,期待甩晒皮仔之後再嚟更新comment🙈

    #野生眉#霧眉 #香港紋眉 #霧眉 #紋眉 #半永久眉毛 #半永久霧眉 #半永久紋繡 #水霧眉 #自然霧眉 #粉黛眉 #彷真眉 #自然紋眉 #眉 #水霧眉 #水霧眉#美甲#植眼睫毛#日式單根#山茶花#半永久髮際線#美曈缐#角蛋白#角蛋白翹睫術

    HK$980

  • hellobetty334 . review from buyer 5 months ago
    Amazing chat

    Amazing chat

    貼心的服務, 環境舒適,眉整得好靚好滿意,價錢相宜!👍👍👍

    #野生眉#霧眉 #香港紋眉 #霧眉 #紋眉 #半永久眉毛 #半永久霧眉 #半永久紋繡 #水霧眉 #自然霧眉 #粉黛眉 #彷真眉 #自然紋眉 #眉 #水霧眉 #水霧眉#美甲#植眼睫毛#日式單根#山茶花#半永久髮際線#美曈缐#角蛋白#角蛋白翹睫術

    HK$980

  • ctt3000 . review from buyer 5 months ago

    準時,效率快,手勢好好。滿足顧客。

    韓式半永久、美容、美睫毛、霧眉、原生仿真眉

    HK$980

  • cccc1999cccc . review from buyer 6 months ago

    今日整左 3D美瞳線(3D eyeliner) 我覺得整得好好呀! 張相就係整完影!完全唔腫小小 自然得黎又有神! 我以後唔化妝出街唔洗咁樣衰 有興趣可以搵佢整呀! 整得靚又抵真心推介🙂😙😉

    美睫、美甲、植眼睫毛、霧眉、水晶唇、角蛋白美睫、韓國半永久專業紋繡服務、野生眉、美瞳缐、眼線、水晶唇、紋眉、飄眉、妝感空氣眉、野生眉

    HK$288

  • Yimmina . review from buyer 6 months ago

    Aillison 多謝您幫我整得甘靚吖😚💋,我之前試 過紋眼線嗰個人整到我又痛又粗魯……係甘拉扯我眼皮😮‍💨無耐啲色又藍又散開...好鬼 肉酸,第一次搵您整眉都一年前,成 條眉都仲keep得好靚!無耐前我朋友搵咗 您整眼線話您好快手又温柔,甘我即刻book 您試試啦,果然一啲都唔痛又快手🤩、 多謝您呀 我平時身邊人同自己都經歷過太可怕 以後有朋友我都會介紹黎搵您信 心保證

    韓式半永久、美容、美睫毛、霧眉、原生仿真眉

    HK$980

  • fairyprincessfairy . review from buyer 6 months ago

    非常友善同專業!😻😻👍🏻價格又相宜! 經驗好!又有審美眼光!設計線條同面形相襯!技巧又好,一啲都唔痛! 比一般聲稱專業嘅美容師更出色!🤗🤗

    美睫、美甲、植眼睫毛、霧眉、水晶唇、角蛋白美睫、韓國半永久專業紋繡服務、野生眉、美瞳缐、眼線、水晶唇、紋眉、飄眉、妝感空氣眉、野生眉

    HK$288

  • jks_ministore . review from seller 2 years ago

    好買家!有商有量 謝謝

  • chengchundot . review from seller 2 years ago

    交易很順利和愉快! 準時有信!超好買家!推薦!

  • chengchundot . review from seller 2 years ago

    交易很愉快和順利! 準時有信!超好買家!推薦!

  • eatsleeprecycle . review from seller 2 years ago

    The buyer is very nice and on time for the trading. Happy trading !!!!!

  • dadkk26 . review from seller 3 years ago

    交易愉快!

  • crownsq . review from buyer 3 years ago

    交易順利多謝

  • bareskin_journey . review from seller 3 years ago

    Great buyer

  • bareskin_journey . review from seller 3 years ago

    Great buyer

  • bareskin_journey . review from seller 3 years ago

    Great buyer. Fast and efficient